Download Top 2000 lijst 2021 NPO Radio 2

45 gedachten over “Download Top 2000 lijst 2021 NPO Radio 2”

 1. Ik heb een tijdje geleden een totaallijst t/m 2018 in excel gedownload. Ik weet niet meer waar precies. Ik ben nu bezig om deze uit te breiden met de lijst van 2019.In principe voor mezelf, omdat ik het leuk vind om te doen. Het enige wat ik nog nog makkelijk kan oplossen is de speelduur van de nummers die nieuw zijn in 2019. Die moet één-voor-één googelen. Dat moet slimmer kunnen. Iemand een tip?

  Beantwoorden
 2. Vorig jaar heb ik de ” top2000 database2015 ” kunnen downloaden, met alle voorgaande jaren vanaf 1999 in één lijst. Is deze ook beschikbaar in een ge-update versie met het jaar 2016 er in?

  Beantwoorden
 3. waarom staat er niets van heart en de runnaways ik stem ieder jaar en nooit staan ze erin je hebt ook van die fludplaten platen erin staan

  Beantwoorden
 4. Het was 1988 voor de Kuip of 1998 voor de Arena. Op het werk, radio aan, dj kondigde de onmiddellijke kaartverkoop van concert Michael Jackson aan (je moest dan nog naar een groot postkantoor gaan om echte kaarten te kopen!). Ik riep tegen mijn collega’s dat ik weg was, sprong in mijn Daf33 en scheurde plankgas naar Tilburg. Omdat de aankondiging onverwacht was gegaan, hoefde ik niet in een slaapzak te gaan wachten en er stond ook geen enorme rij. Dolgelukkig: ik had kaarten!!!!!

  Beantwoorden
 5. Waar kan ik de Excel versie vinden, de voorgaande waren ook in beide formaten beschikbaar ?
  Het genoegen van de muziek, doet niet af aan het formaat (waar heb ik zoiets gehoord ?)
  Groetjes CeesV

  Beantwoorden
 6. Top 2000 is een tijdreis met een rollercoaster aan gevoelens…goede en minder goede…Op aanraden van mijn vriend Miquel Slagwater die er week vrij voor heeft genomen …luister ik nu en ik snap nu het top2000 gevoel.Ga zo door.Gr Roos Jarwijk

  Beantwoorden
 7. he he eindelijk begonnen ben alleen met kerst dit jaar maar gelukkig is het begonnen yes andre en de beste plaat staat weer op 1 ook mijn nummer 1

  Beantwoorden
 8. Ik ben opzoek naar alle lijsten van de top 2000. Ik wil ze zelf in excel zetten. Verschillende zoektochten leveren weliswaar veel resultaat op, maar niet het gewenste. Wie o wie kan mij aan alle lijsten van ’99 t/m 2010 helpen??

  Beantwoorden
 9. Is er ook een lijst in excel met de posities van nummers van voorgaande jaren? Deze lijst werd de laatste jaren altijd op deze manier in excel aangeboden, ik hoor graag.

  Beantwoorden
 10. Volgens mij zit er een klein foutje in de downloadlijst van 2011…wanneer je bij Roxy Music de intro van het nummer “more than this” afspeeld, dan krijg je voor zover ik weet het nummer “Africa” van Toto te horen…lijkt me niet helemaal zoals het hoort voor de stemmers. Verder super!

  Beantwoorden
 11. Jean & Marianne loved THE top 2000, schitterende muziek vinden wij het, en zeker de muziek uit de jaren 60 & 70, we zullen weer stemmen en hopen nu dat Pat Boon met ILL BE HOME ook aan de 2000 mee mag gaan doen, dus mensen, please, stem op Pat Boon met ILL BE HOME.

  Beantwoorden

Reageer